Begin maart 2020 wordt een nieuwe Pick & Carry hijskraan geleverd bij Aarnoutse Transport in Oostburg. Door deze machine toe te voegen aan ons bestaande wagenpark met autolaadkranen, zijn we hiermee nog beter in staat om industriële verhuizingen en machine (ver)plaatsingen uit te voeren. Aarnoutse Transport verkrijgt hiermee een primeur in Zeeland, aangezien dit de eerste volledig elektrische ORMIG Pick & Carry kraan is in de regio.

 

Volledig elektrisch, passend bij de eisen van de markt.

Er is bewust gekozen voor de investering in een ORMIG 40 iE, een volledig elektrische Pick & Carry kraan met een capaciteit van 40 ton. Deze machine is speciaal aangeschaft om de plaatsing en verplaatsing van machines en constructies binnen bedrijfshallen en fabriekshallen te verzorgen zonder enige uitstoot van brandstofgassen. Harm Aarnoutse: “Opdrachtgevers in de industrie stellen steeds strengere eisen op gebied van veiligheid en vervuiling, dit zal in de nabije toekomst niet minder worden. Met een volledig elektrische pick & carry kraan kunnen we voldoen aan deze ontwikkelingen en onze klanten naar wens blijven bedienen”.

 

Krachtig, wendbaar en veelzijdig voor industriële verhuizingen en machine (ver)plaatsingen.

De ORMIG Pick & Carry kraan is krachtig en daarnaast ontzettend wendbaar en veelzijdig. De kraan heeft een beperkte machinehoogte, waardoor het uitermate geschikt is om op locaties te werken waar de ruimte of hoogte beperkt is. Een groot voordeel is dat de kraan indien gewenst volledig radiografisch te bedienen en besturen is, waardoor we afhankelijk van de situatie het beste zicht op het werk hebben en houden. Daarnaast wordt de kraan uitgevoerd met verschillende JIB-stukken en een vorkenbord. Harm Aarnoutse: “We zijn trots op deze aanschaf. Aanvullend op ons uitgebreide wagenpark met autolaadkranen stelt deze kraan ons in staat nog verder te specialiseren op gebied van industriële verhuizingen.”

 

Hijscapaciteit tot 40 ton

Zie hieronder een grafiek van de hijscapaciteit:

Afbeelding boven: ORMIG 40iE (illustratie vergelijkbare kraan)

Meer nieuwsberichten lezen?