Aarnoutse Transport staat 24/7 klaar voor haar klanten. Dit is gemakkelijk gezegd natuurlijk, maar zie het ook maar eens consequent door te voeren! Toch durven wij dit gewoon hardop uit te spreken. Onze vaste opdrachtgevers weten dit ook van ons en kiezen mede om deze reden al gedurende lange tijd voor ons transportbedrijf.

 

Pomp, slangenset en aggregaat met spoed naar Engeland.

Voor onze opdrachtgever Multraship Towage & Salvage uit Terneuzen werd donderdagavond een vrachtwagencombinatie van ons ingeschakeld voor een spoedopdracht die zij momenteel uitvoeren in Engeland. In de avond werd de lading, bestaande uit een pomp, slangenset en aggregaat, geladen in Terneuzen en werd de nacht gebruikt om op plaats van bestemming te komen. Hierdoor kon er vrijdagochtend al tijdig gelost worden in Tilbury, een stad vlakbij Londen.

 

Snel en adequaat handelen om de klant snel te helpen (richting zijn klant).

Door snel en adequaat te handelen, stellen we onze opdrachtgevers in staat om hun afspraken na te komen en snelheid en kwaliteit te leveren richting hún klanten. Dit kan in elke sector een belangrijke rol spelen. Wij evaren dit voornamelijk in de offshore, scheepvaart en industrie, waar ‘stil liggen’ voor de eindklant vaak veel geld kost door omzetverlies. Door onze klant in staat te stellen om snel aan de slag te kunnen met de opdracht of probleemoplossing, kunnen we écht onze toegevoegde waarde bewijzen op de momenten die ertoe doen voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Wat hen uiteraard ook sterk maakt in hun markt!

 

 

Meer nieuwsberichten lezen?