Aarnoutse Verhuizingen is al decenia lang hét erkende verhuisbedrijf in Zeeuws-Vlaanderen. Al twee generaties worden particulieren en bedrijven verhuisd in én naar deze regio. Om up-to-date te blijven in de verhuisbranche, wordt regelmatig geïnvesteerd in nieuwe materialen en middelen. Recent werd een nieuwe Scania verhuisauto in gebruik genomen.

 

Scania R410 met Euro-6 motor.

De nieuwe vrachtauto die als verhuisauto zal worden ingezet is een Scania R410 4×2 met Euro-6 motor. Hiermee voldoet Aarnoutse Verhuizingen met deze auto aan de meest recente emissienormen, wat betekent dat we probleemloos in alle dorpen en steden mogen rijden met deze auto. Steeds meer steden in Nederland en Vlaanderen voeren regels in omtrent de toegestane voertuigen in het centrum, het is dan ook noodzaak om hierop te anticiperen.

 

Mooie samenwerking tussen lokale bedrijven uit Zeeuws-Vlaanderen.

Deze vrachtauto is een resultaat van verschillende regionale bedrijven, die samen aan de totstandkoming hebben gewerkt. De Scania werd geleverd door dealer AST Zeeland uit Terneuzen. Daarna werd de auto voorzien van een wissellaadbak systeem en extra’s zoals RVS-kisten rondom, door Dieleman Service uit Axel. Tenslotte werd zowel de vrachtauto als de verhuiscontainer volledig voorzien van een nette lak in de Aarnoutse-kleuren, door Spuiterij Verheije in Breskens. 

 

De eerste verhuizingen zijn succesvol uitgevoerd.

De week na de levering van de auto is het verhuisteam direct aan de slag gegaan met de nieuwe auto. Dit alles naar tevredenheid van de chauffeur, zijn collega’s en onze klanten.

Bekijk hieronder een video die we maakten in de eerste week:

 

Meer nieuwsberichten lezen?