Aarnoutse Verhuizingen is al decenia lang hét erkende verhuisbedrijf in Zeeuws-Vlaanderen. Al twee generaties worden particulieren en bedrijven verhuisd in én naar deze regio. Dit alles wordt gedaan vanuit de certificering Erkende Verhuizers, waar ons bedrijf bij is aangesloten.

 

Periodieke evaluatie certificering.

In opdracht van brancheorganisatie Erkende Verhuizers is ons verhuisbedrijf onlangs gecontroleerd door een onafhankelijke audit-partij. Tijdens deze controle wordt een verhuisbedrijf beoordeeld op de kwaliteitsaspecten waaraan voldaan moet worden om het certificaat Erkend Verhuizer te mogen dragen.

 

Nieuwe certificering ontvangen voor de komende jaren.

Gezien het positieve beoordelingsresultaat en het voldoen op alle kwaliteitsaspecten, heeft de certificerende instelling besloten om Aarnoutse Transport & Verhuizingen opnieuw het branchekeurmerk Erkende Verhuizers te verlenen voor een periode van 3 jaar.

 

Trots dat we dé Erkende Verhuizer zijn in Zeeuws-Vlaanderen.

We zijn uiteraard trots! Op het behaalde resultaat, op onze verhuizers én op het feit dat onze ervaring en expertise op het gebied van verhuizingen opnieuw erkend is.

We zijn en blijven dé Erkende Verhuizer in de regio Zeeuws-Vlaanderen.

 

certificering Erkende Verhuizers met het certificaat

Meer nieuwsberichten lezen?