Vorige week werd Aarnoutse Transport ingeschakeld voor het vervoeren van een nieuw innovatief product, namelijk het Bring To Work systeem.

 

Samenwerking tussen Hydrauvision en Z-Bridge.

Onze opdrachtgever Hydrauvision uit Schoondijke (Zeeuws-Vlaanderen) heeft samen met het bedrijf Z-Bridge uit IJmuiden een innovatieve manier ontwikkeld waarbij mensen en middelen van een bewegend schip op zee naar een offshore constructie over kunnen stappen, genoemd Bring To Work (B2W).

 

Wat is het Bring To Work (B2W) systeem?

Het B2W-systeem maakt een veilige verbinding vanaf het schip met de offshore constructie. Daarna worden tot 4 personen in een liftbak naar de constructie gereden over de mast van het systeem. Daarnaast is de installatie uitgebreid met een kraanfunctie, waarbij lasten tot 3 ton vanaf een bewegend schip veilig op een vaste offshore constructie geplaatst kunnen worden.

Hydrauvision en Z-Bridge zijn met deze ontwikkeling tevens genomineerd voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Ben je benieuwd naar meer informatie hierover?
Bekijk dan het artikel op de website van Hydrauvision.

Lengtetransport naar de haven van Breskens.

Vorige week werd de eerste installatie door ons vervoerd naar de haven van Breskens, waar het aan boord werd gebracht van de MHO-Esbjerg van reder MHO-Co A/S.

We wensen alle betrokken partijen veel succes!

Meer nieuwsberichten lezen?