Machinebouwer Fundex Equipment BV, producent van heimachines, verhuist van Goes naar een nieuwe locatie in Middelburg. Als Aarnoutse Transport zijn wij betrokken als partner die de volledige bedrijfsverhuizing verzorgt, dit doen we van A tot Z!

Denk hierbij aan het verhuizen van het volledige machinepark, bedrijfs- en werkplaatsinrichting, voorraden, magazijn en kantoren. Passend binnen de vastgestelde tijdslijnen zorgen we voor de planning, coƶrdinatie en uitvoering.

Tijdens deze opdracht maken we gebruik van onze verhuisauto’s en transportcombinaties voor het vervoer van de oude naar de nieuwe locatie, waarbij ook enkele vaste charters worden ingezet. Voor het verplaatsen, laden en lossen van machines en zware installaties maken we gebruik van onze autolaadkranen en van onze elektrische pick & carry kraan.

We zijn trots op deze mooie opdracht, welke past binnen de gecombineerde kwaliteit van ons transport- en verhuisbedrijf.

 

Bekijk hieronder een impressie van deze opdracht:

Meer nieuwsberichten lezen?