Sinds enkele jaren vervoeren en plaatsen wij grote zwembaden, in opdracht van een zwembad fabrikant. De afmetingen van de zwembaden varieert, in lengte en breedte. 

Deze week vervoerden wij een groot exemplaar naar een woning in het Gooi. Kortom, een zwembad van 6 meter breed en 17 meter lang, die over een straat van 3,5 meter breed naar de plaats van bestemming werd gebracht. 

Het vervoeren en plaatsen van een groot zwembad is vakkundig en nauwkeurig werk. En, laat dat nu juist hetgeen zijn waar we sterk in zijn.

Deze zwembaden worden verhoogd geladen, in verband met de doorgang en mogelijk geparkeerde auto’s op de woonlocaties waar de zwambaden worden geplaatst. We ontzorgen onze klant volledig, door aanvullend alle benodigde vergunningen en transportbegeleiding te organiseren in Nederland en België.

Dit specifieke zwembad wat we deze week vervoerden was een uitdaging. Allereerst vervoerden we het bad in horizontale ligging, ’s nachts over de snelweg onder transportbegeleiding. Eenmaal aangekomen in de nabije omgeving van de woning, is het zwembad gekanteld en verticaal op de trailer geplaatst. Het laatste stuk werd het transport verricht over een 3,5 meter brede straat. Op plaats van bestemming werde de plaatsing uitgevoerd in samenwerking met Van Schie, die met een telescoopkraat ter plaatste was voor het hijsen en plaatsen van het zwembad.

 

Bekijk hieronder een impressie van deze opdracht:

Meer nieuwsberichten lezen?