Recent hebben wij een nieuwe Scania R540 toegevoegd aan ons wagenpark, welke voorzien is van een 110 ton/meter autolaadkraan.
De zwaarste in zijn klasse
Op deze auto hebben we gekozen voor een HIAB iQ 1188 autolaadkraan met een capaciteit van 110 t/m. Een echte krachtpatser, en momenteel zelfs de zwaarste in zijn klasse binnen het HIAB programma. Maar dankzij het innovatieve design is het geheel toch een relatief lichtgewicht met compact formaat op de auto. De kraan is aanvullend voorzien van een JIB 155Q-6, waarmee we de capaciteiten en mogelijkheden verder uitbreiden.
Extra steunpoot aan de voorzijde van de auto.
Deze Scania is uitgevoerd met een extra steunpoot aan de voorzijde van de auto, wat zorgt voor extra stabiliteit bij zware hijswerkzaamheden. Daarnaast zijn er diverse aanpassingen en modificaties gedaan aan de auto, waaronder speciaal RVS-kistenwerk.
We zijn trots op het resultaat, op naar de nodige kilometers op de teller 🚚💨 en vele kilo’s aan de haak

 

Bekijk hieronder een impressie van deze opdracht:

Meer nieuwsberichten lezen?