Autolaadkraan transport

HEEFT U Autolaadkraan transport nodig?

Autolaadkraan Transport

Aarnoutse Transport is gespecialiseerd in autolaadkraan transport. Ons wagenpark is voorzien van diverse autolaadkranen op zowel trekkers als bakwagens, die elk over unieke kenmerken en eigenschappen beschikken. Onze autolaadkranen hebben een hydraulische reikwijdte van minimaal 12 meter tot maximaal 33 meter en hebben een capaciteit van 40 tot 110 ton/meter. Daarnaast zijn alle kranen voorzien van een geldige Nederlandse en Belgische kraankeuring. Kortom, wij kunnen met onze vrachtauto’s voor elk type van verticaal hijswerk in Nederland en België worden ingezet.


Autolaadkraan transport geschikt voor verticaal hijswerk

Autolaadkranen zijn bij uitstek geschikt om in te zetten bij bijvoorbeeld het laden en lossen van constructies en machines. Autolaadkraan transport is eveneens ideaal om op krappe plaatsen hijswerkzaamheden uit te voeren. Denk daarbij aan locaties waar de hoogte beperkt is, maar ook in een bedrijfshal of fabriekshal om een industriële verhuizing of machineverhuizing op een vlotte manier te laten verlopen. Door als opdrachtgever te kiezen voor autolaadkraan transport hoeft er vaak geen aparte kraanwagen gebruikt te worden voor het laden en lossen én een aparte wagen voor het transport. In deze gevallen kan dit een kostenbesparing opleveren.

Mogelijkheden van autolaadkraan transport bij Aarnoutse Transport

Aarnoutse Transport uit Zeeland biedt een oplossing voor elke vorm van verticaal hijswerk. Afhankelijk van de opdracht kunnen we een trekker met autolaadkraan inzetten ofwel een bakwagen met kraan, waarmee constructies en machines geplaatst kunnen worden. Onze trekkers zijn voorzien van een compacte opbouw, die perfect zijn om op locaties met een beperkte ruimte en hoogte in te zetten. Door radiografische bediening op afstand kan de chauffeur de kraan vanaf een veilige locatie bedienen.


Certificering en veiligheid van autolaadkraan transport

Bij Aarnoutse Transport staat professionaliteit en veiligheid voorop bij autolaadkraan transport. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd met de hoogste mate van veiligheid, waar we continue alert op zijn. Alle auto’s met autolaadkranen beschikken over de benodigde hijsmiddelen die aan alle wettelijke richtlijnen voldoen. Onze medewerkers die hijswerkzaamheden met onze autolaadkranen uitvoeren zijn allen in het bezit van het Toezicht Certificaat Verticaal Transport (TCVT) diploma en alle medewerkers in dienst van Aarnoutse Transport zijn in het bezit van een geldige VCA-certificering.

Onze Overige diensten

Neem contact met ons op

Adres:

Sophiaweg 3
4501 NH Oostburg (NL)

Kantoor geopend:

Maandag tot Vrijdag
08:00 – 17:00

Email:

info@aarnoutsetransport.nl

Telefoon:

+31 (0)117 45 20 70