Industriële Verhuizingen

Informeer naar onze 100% elektrische pick & carry kranen

Industriële verhuizingen

Industriële verhuizingen en machine (ver)plaatsingen zijn een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening, naast de diverse mogelijkheden van transport. Wij beschikken zowel over een (elektrische) pick & carry kraan als over diverse autolaadkranen op zowel trekkers als bakwagens, elk met hun eigen bijzondere eigenschappen en kwaliteiten. Daarnaast hebben we een ervaren team en een uitgebreid aanbod van hulpmiddelen en materialen, om een industriële verhuizing of machien (ver)plaatsing vlot en professioneel te laten verlopen.

 

Uniek in Zeeland: 100% elektrische pick & carry kraan, in 2 uitvoeringen (15 ton en 40 ton).

Sinds maart 2020 zijn we nog beter in staat om industriële verhuizingen uit te voeren, door de aanschaf van een ORMIG Pick & Carry kraan met een capaciteit van 40 ton. In 2023 is ons machinepark uitgebreid met een compacta Pick & Carry kraan met een capacitieit van 15 ton.

De Pick & Carry kraan is een 100% elektrische kraan, speciaal aangeschaft om de plaatsing en verplaatsing van machines en constructies binnen bedrijfshallen en fabriekshallen te verzorgen zonder enige uitstoot van CO2-brandstofgassen. Dit is een steeds belangrijker wordend thema op het gebied van veiligheids- en gezondheidseisen binnen fabrieken en bedrijfsgebouwen.

De 40-tons pick & carry kraan is ontzettend wendbaar en heeft een beperkte machinehoogte van 2,40 meter, waardoor het uitermate geschikt is om op locaties te werken waar de ruimte of hoogte beperkt is. De machine is zowel vanuit de cabine als radiografisch te besturen, waardoor we afhankelijk van de situatie het beste zicht op het werk hebben en houden.

De 15-tons pick & carry kraan is dankzij de hoogte van 1,90 meter en breedte van 1,84 meter zeer compact en in staat om binnen kleine ruimtes te operereren, terwijl er wel een hijscapaciteit van 15 ton beschikbaar is. Ook deze machine is volledig radiografisch bestuurbaar.

We zijn trots op deze aanschaf. Aanvullend op ons assortiment aan autolaadkranen stelt het ons in staat nog verder te specialiseren op gebied van  industriële verhuizingen.

 

Uw industriële verhuizing snel en veilig uitgevoerd.

100% elektrisch met onze nieuwe pick & Carry kraan.

Autolaadkraan geschikt voor industriële verhuizingen en zwaar huiswerk tot 100 ton/meter.

Een autolaadkraan is bij uitstek geschikt om in te zetten bij industriële verhuizingen, zoals bijvoorbeeld het laden en lossen van constructies en machines. Onze autolaadkranen hebben een hydraulische reikwijdte van minimaal 12 meter tot maximaal 28 meter en hebben een capaciteit van 40 tot 100 ton/meter. Daarnaast zijn alle kranen voorzien van een geldige Nederlandse en Belgische kraankeuring.

Kortom, wij kunnen met onze vrachtauto’s voor elk type van verticaal hijswerk in Nederland en België worden ingezet. Daarnaast  beschikken wij over de juiste materialen om op krappe plaatsen hijswerkzaamheden uit te voeren. Denk daarbij aan locaties waar de hoogte beperkt is, maar ook in een bedrijfshal of fabriekshal om een industriële verhuizing of machineverhuizing op een vlotte manier te laten verlopen.

Door als opdrachtgever te kiezen voor autolaadkraan transport hoeft er vaak geen aparte kraanwagen of telescoopkraan gebruikt te worden voor het laden en lossen én een aparte wagen voor het transport. In deze gevallen kan dit een kostenbesparing opleveren.

 

We verzorgen de volledige coördinatie van uw industriële verhuizing indien gewenst.

Aarnoutse Transport verzorgt indien gewenst de gehele coördinatie bij industriële verhuizingen. Dit wil zeggen, vanaf het aanvragen van de benodigde vergunningen tot en met de afronding als alles op de juiste plek geplaatst is. Met ons team aan ervaren en gekwalificeerde medewerkers en de juiste materialen en hulpmiddelen, ontzorgen we de klant hierin volledig.


Certificering en veiligheid Bij Industriële verhuizingen

Bij Aarnoutse Transport staat professionaliteit en veiligheid voorop bij industriële verhuizingen. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd met de hoogste mate van veiligheid, waar we continue alert op zijn. Alle auto’s met autolaadkranen beschikken over de benodigde hijsmiddelen die aan alle wettelijke richtlijnen voldoen. Onze medewerkers die hijswerkzaamheden met onze autolaadkranen uitvoeren zijn allen in het bezit van het Toezicht Certificaat Verticaal Transport (TCVT) diploma en alle medewerkers in dienst van Aarnoutse Transport zijn in het bezit van een geldige VCA-certificering.

Onze Overige diensten

Neem contact met ons op

Adres:

Sophiaweg 3
4501 NH Oostburg (NL)

Kantoor geopend:

Maandag tot Vrijdag
08:00 – 17:00

Email:

info@aarnoutsetransport.nl

Telefoon:

+31 (0)117 45 20 70