Industriële Verhuizingen

Machine (ver)plaatsen in uw bedrijf of fabriek?

Industriële verhuizingen

Industriële verhuizingen vormen een steeds belangrijker onderdeel van onze dienstverlening. Aangezien industriële verhuizingen vaak in het verlengde liggen van uitzonderlijk vervoer, is dit een verklaarbare reden. Machines en constructies moeten van hun plaats gehaald worden voordat ze vervoerd kunnen worden of na aflevering op hun plaats worden neergezet. Ons wagenpark is voorzien van diverse autolaadkranen op zowel trekkers als bakwagens, die elk over unieke kenmerken en eigenschappen beschikken. Daarnaast beschikken we over de juiste hulpmiddelen en materialen om een industriële verhuizing vlot en professioneel te laten verlopen. Onze autolaadkranen hebben een hydraulische reikwijdte van minimaal 12 meter tot maximaal 28 meter en hebben een capaciteit van 40 tot 100 ton/meter. Daarnaast zijn alle kranen voorzien van een geldige Nederlandse en Belgische kraankeuring. Kortom, wij kunnen met onze vrachtauto’s voor elk type van verticaal hijswerk in Nederland en België worden ingezet.


Autolaadkraan geschikt voor industriële verhuizingen

Een autolaadkraan is bij uitstek geschikt om in te zetten bij industriële verhuizingen, zoals bijvoorbeeld het laden en lossen van constructies en machines. Daarnaast  beschikken wij over de juiste materialen om op krappe plaatsen hijswerkzaamheden uit te voeren. Denk daarbij aan locaties waar de hoogte beperkt is, maar ook in een bedrijfshal of fabriekshal om een industriële verhuizing of machineverhuizing op een vlotte manier te laten verlopen. Door als opdrachtgever te kiezen voor autolaadkraan transport hoeft er vaak geen aparte kraanwagen gebruikt te worden voor het laden en lossen én een aparte wagen voor het transport. In deze gevallen kan dit een kostenbesparing opleveren.

 

Vanaf eind 2019: beschikking over een volledig elektrische pick & carry kraan (40 ton)

Vanaf eind 2019 zijn we nog beter in staat om industriële verhuizingen uit te voeren, door de aanschaf van een ORMIG Pick & Carry kraan met een capaciteit van 40 ton. Deze volledige elektrische kraan is speciaal aangeschaft om de plaatsing en verplaatsing van machines en constructies binnen bedrijfshallen en fabriekshallen te verzorgen zonder enige uitstoot van brandstofgassen. Deze pick & carry kraan is ontzettend wendbaar en heeft een beperkte machinehoogte, waardoor het uitermate geschikt is om op locaties te werken waar de ruimte of hoogte beperkt is. De machine zal zowel vanuit de cabine als radiografisch te besturen zijn, waardoor we afhankelijk van de situatie het beste zicht op het werk hebben en houden. We zijn trots op deze aanschaf. Aanvullend op ons assortiment aan autolaadkranen stelt het ons in staat nog verder te specialiseren op gebied van  industriële verhuizingen.

 

Volledige coördinatie van industriële verhuizingen

Aarnoutse Transport verzorgt indien gewenst de gehele coördinatie bij industriële verhuizingen. Dit wil zeggen, vanaf het aanvragen van de benodigde vergunningen tot en met de afronding als alles op de juiste plek geplaatst is. Met ons team aan ervaren en gekwalificeerde medewerkers en de juiste materialen en hulpmiddelen, ontzorgen we de klant hierin volledig.


Certificering en veiligheid Bij Industriële verhuizingen

Bij Aarnoutse Transport staat professionaliteit en veiligheid voorop bij industriële verhuizingen. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd met de hoogste mate van veiligheid, waar we continue alert op zijn. Alle auto’s met autolaadkranen beschikken over de benodigde hijsmiddelen die aan alle wettelijke richtlijnen voldoen. Onze medewerkers die hijswerkzaamheden met onze autolaadkranen uitvoeren zijn allen in het bezit van het Toezicht Certificaat Verticaal Transport (TCVT) diploma en alle medewerkers in dienst van Aarnoutse Transport zijn in het bezit van een geldige VCA-certificering.

Onze Overige diensten

Neem contact met ons op

Adres:

Sophiaweg 3 4501 NH Oostburg (NL)

Kantoor geopend:

Maandag tot Vrijdag 08:00 – 17:00

Email:

info@aarnoutsetransport.nl

Telefoon:

+31 (0)117 45 20 70