Pick & Carry kraan

Ontdek onze machines met een capaciteit tot 40 ton
100% elektrisch – zero emission

Machine (ver)plaatsen in uw bedrijf of fabriek?

Uw machine (ver)plaatsing of hijswerk tijdens onderhoudswerkzaamheden deskundig uitgevoerd.

Ontdek onze 100% elektrische pick & carry kranen van 40 ton en 15 ton. 

Met onze pick & carry kranen zijn we optimaal in staat om industriële verhuizingen uit te voeren. We beschikken over een krachtige ORMIG 40iE Pick & Carry kraan met een capaciteit van 40 ton en over een zeer compacte ORMIG 15iE Pick & Carry kraan met een capaciteit van 15 ton.

Deze volledig elektrische pick & carry kranen zijn speciaal ontwikkeld om de plaatsing en verplaatsing van machines en constructies binnen bedrijfshallen en fabriekshallen te verzorgen zonder co2 uitstoot. Daarnaast zijn de machines uiterst geschikt om in te zetten tijdens onderhoudswerkzaamheden waarbij hijswerk benodigd is, zelfs in zeer compacte ruimtes!

Een pick & carry kraan kan gecombineerd hijsen én manouvreren. De machine is ontzettend wendbaar en heeft beperkte afmetingen, waardoor het uitermate geschikt is om op locaties te werken waar de ruimte of hoogte beperkt is. Bediening van de 40-tons kraan is zowel vanuit de cabine als radiografisch mogelijk, waardoor we afhankelijk van de situatie het beste zicht op het werk hebben en houden. De 15-tons pick & carry kraan is volledig radiografisch bedienbaar.

Voor elke hijsklus de juiste machine

De ORMIG 40iE is een krachtpatser met een capaciteit van 40 ton, die zware machines, onderdelen en contstructies op plaats van bestemming brengt. De ORMIG 15iE heeft een capaciteit van 15 ton, maar is zo compact en wendbaar dat deze ook plaatsen kan bereiken binnen uw bedrijf of fabriek waar de ruimte zeer beperkt is.

Onze pick & carry kranen in combinatie met ons assortiment aan autolaadkranen, stelt ons in staat nog verder te specialiseren op gebied van industriële verhuizingen in de regio Zuidwest Nederland (Zeeland, Brabant en Zuid-Holland) en Vlaanderen.

Voordelen van een
pick & carry kraan

=

Compact & wendbaar

Met een hoogte van 1,90 meter en breedte van 1,84 meter en korte draaicirkel, is de ORMIG 15iE wendbaar en in staat om in zeer kleine ruimtes te manouvreren. De ORMIG 40iE is met een hoogte van 2,30 meter en breedte van 2,20 meter nog steeds compact en wendbaar, gecombineerd met een grote hijskracht.

=

100% elektrisch

Onze pick & carry kranen zijn 100% elektrisch. Hiermee kunnen we hijswerk verrichten, zonder CO2-uitstoot. Dit is aangenamer en veiliger voor zowel de medewerkers als het productieproces in gebouwen, fabrieken en werkplaatsen.

=

Krachtig

De pick & carry kranen hebben een capaciteit tot maximaal 40 ton. Door de modulaire opbouw van balast-elementen, is het mogelijk om de ORMIG 40iE bij lichter hijswerk te laten werken als 20 ton of 30 tons uitvoering wat het totale gewicht omlaag brengt. Daarnaast is onze ORMIG 15iE beschikbaar voor lichte(re) hijsklussen.

=

Multifunctioneel

De machines zijn compleet uitgerust met verschillende opties, waaronder een winch/lier, een JIB en een vorkenbord (waarmee we langs onder kunnen tillen, zoals een heftruck). Hiermee kunnen we vrijwel elke hijsklus op locatie uitvoeren.

Uw hijsklus of machine-
(ver)plaatsing snel, vakkundig en veilig uitgevoerd.

Dat kun je zien in onze aanpak.

BEKIJK ONZE VIDEO

“Er zijn situaties waar een pick & carry kraan een sneller, effectiever en goedkoper alternatief is, in vergelijking met een telescoopkraan.” 

Harm Aarnoutse, directeur/eigenaar Aarnoutse Transport & Verhuizingen

Hijstabel ORMIG 40iE:

Hijstabel ORMIG 15iE:

Artikelen verschenen in de media:

Volledige uitvoering én coördinatie van industriële verhuizingen

Aarnoutse Transport zorgt voor een deskundige en professionele uitvoering van uw industriële verhuizing, welke we uitvoeren met onze elektrische pick & carry kraan (indoor) of een van onze autolaadkranen in combinatie met een trekker of bakwagen. Uiteraard altijd passend bij uw wensen, situatie en behoeften.

Daarnaast verzorgen wij, indien gewenst, de gehele coördinatie bij industriële verhuizingen. Dit wil zeggen, vanaf het aanvragen van de benodigde vergunningen tot en met de afronding als alles op de juiste plek geplaatst is. Met ons team aan ervaren en gekwalificeerde medewerkers en de juiste materialen en hulpmiddelen, ontzorgen we de klant hierin volledig.


Veiligheid en certificering

Bij Aarnoutse Transport staat veiligheid voorop. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd met de hoogste mate van veiligheid, waar we continue alert op zijn.

Zowel onze pick & carry kraan als alle vrachtauto’s met autolaadkranen beschikken over de benodigde hijsmiddelen die aan alle wettelijke richtlijnen voldoen. Onze chauffeurs en medewerkers die hijswerkzaamheden uitvoeren zijn allen in het bezit van het Toezicht Certificaat Verticaal Transport (TCVT) diploma. Daarnaast zijn alle medewerkers in dienst van Aarnoutse Transport zijn in het bezit van een geldige VCA-certificering.

Onze Overige diensten

Neem contact met ons op

Adres:

Sophiaweg 3
4501 NH Oostburg (NL)

Kantoor geopend:

Maandag tot Vrijdag
08:00 – 17:00

Email:

info@aarnoutsetransport.nl

Telefoon:

+31 (0)117 45 20 70