Plaatsing bovenloopkranen

100% elektrisch, in 1 handeling hijsen en manoeuvreren 

Een bovenloopkraan plaatsen in uw bedrijf of fabriek?

Dé oplossing voor het plaatsen van een bovenloopkraan in het geval van beperkte bovenruimte.

Alles-in-één oplossing met onze elektrische pick & carry kraan (40 ton)

 

Met onze ORMIG 40iE Pick & Carry kraan zijn wij in staat om bovenloopkranen te plaatsen vanaf de onderzijde. Speciaal hiervoor hebben wij onze kraan uitgerust met een draaitafel, waarbij de bovenloopkraan 360 graden draaibaar is. Dit zorgt voor de meest effectieve plaatsingswijze, in het geval van bedrijfsruimtes met beperkte boven ruimte.

Een ander voordeel van het plaatsen van een bovenloopkraan met onze 40-tons pick & carry kraan, is dat deze machine een alles-in-één oplossing biedt. Vanaf het hijsen van de constructie van de transportcombinatie, tot het nauwkeurig positioneren op het rails systeem. Wij doen alle werkzaamheden met slechts 1 machine, uiterst effectief en efficient. Hiermee bespaart u tijd en benodigde inzet van meerdere machines, die in elk ander geval benodigd zijn.

Deze 100% elektrische kraan is speciaal aangeschaft om werkzaamheden binnen bedrijfshallen en fabriekshallen te verzorgen zonder co2 uitstoot.

Voordelen van onze
pick & carry kraan bij het plaatsen van bovenloopkranen

=

Compact & wendbaar

Met een minimale hoogte van 2,30 meter en breedte van 2,20 meter gecombineerd met een korte draaicirkel, is de kraan wendbaar en in staat om in kleine ruimtes te manouvreren, zowel vanuit de cabine als radiografisch.

=

100% elektrisch

De kraan is 100% elektrisch. Hiermee kunnen we hijswerk verrichten, zonder CO2-uitstoot. Dit is aangenamer en veiliger voor zowel de medewerkers als het productieproces in gebouwen, fabrieken en werkplaatsen.

=

Krachtig

De kraan is krachtig en heeft een capaciteit tot maximaal 40 ton. Door de modulaire opbouw van balast-elementen, is het mogelijk om de machine bij lichter hijswerk te laten werken als 20 ton of 30 tons uitvoering wat het totale gewicht omlaag brengt.

=

Multifunctioneel

De machine is speciaal voor het plaatsen van bovenloopkranen uitgerust met een draaitafel, een constructie op het vorkenbord met een draaikrans. Met deze combinatie kunnen we een bovenloopkraan van de transportcombinatie hijsen, manoeuvreren naar de exacte locatie en met een combinatie van hijsen en draaien op het railssysteem positioneren.

Hoe het plaatsen van een bovenloopkraan met onze elektrische kraan in de praktijk werkt?

Dat kun je zien in onze aanpak.

 

BEKIJK ONZE VIDEO

Onze Overige diensten

Neem contact met ons op

Adres:

Sophiaweg 3
4501 NH Oostburg (NL)

Kantoor geopend:

Maandag tot Vrijdag
08:00 – 17:00

Email:

info@aarnoutsetransport.nl

Telefoon:

+31 (0)117 45 20 70