Machine & Dieplader Transport

Heeft u een machine te vervoeren?

Machine Transport

Aarnoutse Transport is ervaren in het vervoeren van machines. Machinetransport is hiermee een belangrijke activiteit binnen onze organisatie. Met ons gevarieerde wagen- en trailerpark, met o.a. diepladers en semi-diepladers zijn we in staat om alle soorten machines en voertuigen te vervoeren, ook wanneer die zich kenmerken door een breedte, lengte, hoogte en/of gewicht groter dan wat regulier is toegestaan op de openbare weg. We beschikken over de benodigde vergunningen en expertise in geval van ‘uitzonderlijk vervoer’.


Ervaring in Machine Transport

Aarnoutse Transport heeft jarenlange ervaring in het vervoeren van machines, van klein tot zeer groot. We beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark, onder andere met autolaadkranen. Door continue te investeren in ons wagenpark, zijn onze vrachtauto’s voorzien van motoren waarmee we aan de emissienormen voldoen en probleemloos op alle locaties terecht kunnen. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod van uitschuifbare trailers, diepladers en semi-diepladers, waarmee wij objecten tot maar liefst 33 meter lengte kunnen vervoeren, laden en lossen. Door de combinatie van kennis, ervaring en geschikt materiaal zijn wij een betrouwbare partner in machinetransport binnen de regio Zeeland.

Machinetransport VOOR DIVERSE OPDRACHTGEVERS UIT VERSCHILLENDE SECTOREN

Onze opdrachtgevers in machine transport bevinden zich in diverse sectoren, zoals bouw, industrie, offshore en agrarisch. Veel van onze opdrachtgevers komen net zoals wijzelf uit Zeeland, maar de laad- en loslocaties variëren door heel Nederland, België en daarbuiten. We hebben in deze sectoren veel ervaring in het vervoeren van onder andere transportbanden, generatoren, pompen, koelmachines, rupskranen, landbouwvoertuigen en oogstmachines.

LADEN EN LOSSEN MET EEN VAN ONZE AUTOLAADKRANEN

Door kennis, ervaring en een uitgebreid wagenpark met autolaadkranen, biedt Aarnoutse Transport een oplossing voor elke vorm van verticaal hijswerk om transportladingen bij machine transport te laden en lossen. Afhankelijk van de opdracht kunnen we een trekker met autolaadkraan inzetten ofwel een bakwagen met kraan, waarmee machines geplaatst kunnen worden op de gewenste bestemming. Onze trekkers zijn voorzien van een compacte opbouw, die perfect zijn om op locaties met een beperkte ruimte en hoogte in te zetten. Onze bakwagens met autolaadkraan hebben een maximale reikwijdte van 18 meter. Door radiografische bediening op afstand kan de chauffeur de kraan vanaf een veilige locatie bedienen.


TRANSPORT VERGUNNINGEN en transportbegeleiding DIRECT VIA ONS GEREGELD

Aarnoutse Transport beschikt over doorlopende transportvergunningen voor Nederland en België. Indien noodzakelijk, kunnen wij desgewenst incidentele vergunningen en transportbegeleiding verzorgen, zodat u als opdrachtgever volledig ontzorgd wordt bij uw machine transport.

Onze Overige diensten

Neem contact met ons op

Adres:

Sophiaweg 3
4501 NH Oostburg (NL)

Kantoor geopend:

Maandag tot Vrijdag
08:00 – 17:00

Email:

info@aarnoutsetransport.nl

Telefoon:

+31 (0)117 45 20 70