Onze organisatie

Aarnoutse Transport

Interesse in onze dienstverlening?

ONS BEDRIJF

Jan Aarnoutse Transport B.V. uit Oostburg (Zeeuws-Vlaanderen) is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in de transportbranche, voornamelijk binnen de regio Zeeland. 

Wij zijn een transportbedrijf waar u terecht kunt voor alle mogelijke vormen van transport, waaronder ook zwaar transport en uitzonderlijk transport zoals lengte en breedte. (Wij hebben de langste trailer van Zeeland, deze is uitschuifbaar tot 36 meter.) Met een uitgebreid wagen- en trailerpark én een vast team met ervaren en gemotiveerde medewerkers kunnen we vrijwel alle transportopdrachten aan, inclusief kraanwerk met een van onze autolaadkranen.

Wij kunnen doorlopend lengte en breedte vervoeren in Nederland en Belgie tot 25 meter lang en 3.5 meter breed. Ook voor Duitsland en Frankrijk hebben we doorlopende vergunningen tot 20.5 meter lang en 3 meter breed. Voor alles wat langer of breder wordt kunnen we extra vergunning aanvragen.

Naast transport zijn we al jarenlang gespecialiseerd in industriële verhuizingen. U kunt bij ons terecht voor heet verhuizen, plaatsen en verplaatsen van machines en zware constructies op fabrieken en bedrijfsterreinen. We beschikken over diverse kranen, waarvan diverse pick & carry kranen die volledig elektrisch zijn en zonder CO2 uitstoot het werk verrichten.

 

Een blik terug in de tijd…

Het transport van melkbussen tot de eerste autolaadkraan en semi-dieplader

Geschiedenis

Het familiebedrijf is in 1967 opgericht door Jan Aarnoutse. Hij is begonnen met het transport van melkbussen van de boer naar de fabriek in IJzendijke. In 1975 is dit transport gestopt en heeft hij de eerste autolaadkraan gekocht. Een Atlas 6 ton/meter. In de jaren daarop werden de kranen steeds groter en zwaarder. Daarnaast is hij begonnen met lengte en breedte transport. In 1985 werd de eerste semi-dieplader aangeschaft. Naast het transport is hij in 1975 ook begonnen met het verzorgen van verhuizingen. In 1983 is het certificaat Erkend Verhuizer toegekend aan ons bedrijf.  

In 2008 is het bedrijf overgenomen door de jongste zoon, Harm Aarnoutse. Samen met zijn vrouw Veroni en een vast team van 10 medewerkers staan zij dagelijks voor u klaar.

Meer dan dan 50 jaar ervaring in specialistisch transportwerk.

Dat kun je zien in onze aanpak.

“Wij staan dagelijks klaar voor onze klanten en we proberen hierbij de beste kwaliteit en service te leveren. Dit doen we al ruim 50 jaar, met een gemotiveerd team en de juiste materialen. Elke dag opnieuw.”

Harm Aarnoutse

directeur/eigenaar

Neem contact met ons op

Adres:

Sophiaweg 3
4501 NH Oostburg (NL)

Kantoor geopend:

Maandag tot Vrijdag
08:00 – 17:00

Email:

info@aarnoutsetransport.nl

Telefoon:

+31 (0)117 45 20 70