Uitzonderlijk vervoer

HEEFT u Uitzonderlijk vervoer nodig?

Uitzonderlijk vervoer (Uitzonderlijk transport)

Uitzonderlijk vervoer (exceptioneel transport) is een van de hoofdactiviteiten van Aarnoutse Transport. Hiermee wordt bedoeld lengte transport, breedte transport of hoogte transport. Met ons gevarieerde wagen- en trailerpark verzorgen we transporten waarbij goederen en materialen worden vervoerd die zich kenmerken door breedte, lengte, hoogte en/of gewicht. Kortom, objecten met afmetingen groter dan wat regulier is toegestaan op de openbare weg.


Ervaring in uitzonderlijk vervoer

Aarnoutse Transport heeft jarenlange ervaring in het vervoeren van grote en bijzondere objecten en goederen. We beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark, onder andere met autolaadkranen. Door continue te investeren in ons wagenpark, zijn onze vrachtauto’s voorzien van motoren waarmee we aan de emissienormen voldoen en probleemloos op alle locaties terecht kunnen. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod van uitschuifbare trailers, diepladers en semi-diepladers, waarmee wij objecten tot maar liefst 40 meter lengte en 3,50 breedte kunnen vervoeren, laden en lossen. Door de combinatie van kennis, ervaring en geschikt materiaal zijn wij een betrouwbare partner in uitzonderlijk transport binnen de regio Zeeland.

Uitzonderlijk vervoer voor diverse opdrachtgevers uit verschillende sectoren

Onze opdrachtgevers in uitzonderlijk vervoer transport bevinden zich voornamelijk in de bouw en infra sector. Veel van onze opdrachtgevers komen net zoals wijzelf uit Zeeland, maar de laad- en loslocaties variëren door heel Nederland, België en daarbuiten. We hebben in deze sectoren veel ervaring in het vervoeren van onder andere onderdelen van heimachines, stalen buizen en componenten van windmolens.

Laden en lossen met een van onze autolaadkranen

Door kennis, ervaring en een uitgebreid wagenpark met autolaadkranen, biedt Aarnoutse Transport een oplossing voor elke vorm van verticaal hijswerk om transportladingen voor uitzonderlijk vervoer te laden. Afhankelijk van de opdracht kunnen we een trekker met autolaadkraan inzetten ofwel een bakwagen met kraan, waarmee constructies en machines geplaatst kunnen worden. Onze trekkers zijn voorzien van een compacte opbouw, die perfect zijn om op locaties met een beperkte ruimte en hoogte in te zetten. Onze bakwagens met autolaadkraan hebben een maximale reikwijdte van 18 meter. Door radiografische bediening op afstand kan de chauffeur de kraan vanaf een veilige locatie bedienen.


Transport Ontheffingen direct via ons geregeld

Aarnoutse Transport beschikt over doorlopende transportontheffingen voor Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Indien noodzakelijk, kunnen wij desgewenst incidentele ontheffingen en transportbegeleiding verzorgen, zodat u als opdrachtgever volledig ontzorgd wordt bij uw uitzonderlijk vervoer.

Onze Overige diensten

Neem contact met ons op

Adres:

Sophiaweg 3
4501 NH Oostburg (NL)

Kantoor geopend:

Maandag tot Vrijdag
08:00 – 17:00

Email:

info@aarnoutsetransport.nl

Telefoon:

+31 (0)117 45 20 70